Услуги

Какво е сватба без цветя? 

Има ли сватби без цветя и възможно ли е подобно щастливо събитие да бъде отпразнувано без осезаемо цветно присъствие?

Дори и да се правят някъде такива сватби, традицията повелява на всяка сватба да има изобилие от цветя - символ на красота, щастие, изобилие и разкош. Освен това, сватбата е едно от значимите събития в живота на хората. Мечтата на всяко романтично момиче е празник, който ще се запомни дълго време - не само от главните участници, но и от гостите.

Затова важен елемент в декорацията на всяка сватба е флоралната декорация. С нея всяка сватба придобива индивидуалност и собствен стил. 

Освен в цялостната атмосфера, присъствието на цветята по време на сватбата ще "видите" и по-късно - когато разглеждате снимките от събитието. А както знаете, в снимките всеки малък детайл е важен и остава за поколенията.

Ние ще се погрижим именно за тези елементи и детайли в цветната украса на вашата сватба, които трябва да кореспондират помежду си:

  • булчински букет,
  • сватбена украса на колата,
  • гривни за шаферките, 
  • букети за кумата и шаферките,
  • бутониера за младоженеца,
  • бутониери за господата,
  • украса на ритуалната зала,
  • украса на църквата,
  • украса на ресторанта, бара или градината, където ще бъде отпразнувана сватбата.
Важно е да знаете, че цветята, които са подходящи за сватба, са различни по форма, мирис, трайност и символика, а комбинацията им не бива да бъде самоцелна. Освен цветово, те трябва да бъдат избрани според текстура на листата, аромат и много други.

Ние имаме знанието и опита в тяхното композиране. Доверете ни се и ние ще допринесем за вълшебната и неповторима атмосфера на вашата сватба.

И още...

Декорацията на романтични сватби на открито - с изнесен ритуал извън ритуалната зала за нас не е тайна. За церемонията може да изберете брега на морето, планински връх, пещера, морените до ромулящ поток или пясъка на ленива река, сянката на прохладна гора или висок панорамен покрив, ние ще сме с вас!

Обадете ни се и споделете своите сватбени идеи. Ние ще сбъднем мечтите ви да имате един уникален празник с разкошна декорация и незабравима визия. 

За да ви предложим най-доброто решение, съобразено с всичко изброено по-горе, свържете се с нас на 02/871 64 77 или 0893 533 884, или ни пишете на имейл info@elfite.net