Услуги

Защо да поръчате цветя и букети през нашия онлайн магазин?

buket-bulgarski-rozi

Ние работим бързо и качествено, а продуктите, които предлагаме са винаги актуални и разнообразни, така че да задоволят всеки вкус. Имаме богата колекция от букети, кошници, различни видове аранжировки и стайни растения, които са подходящи за различни поводи - от неформални празници до строго официални събития, при които трябва да се спазва определен протокол и се поднасят определени видове цветя с определени цветове и форми.

Всички снимки, които виждате в сайта са на наши реални продукти, които опитните ни флористи са изработили. Снимкитe са заснети от професионален фотограф. В този смисъл те са обект на авторско право. Декорациите на събитията, които Ви представяме - сватби, балове и всички други също са наша творческа работа или работа в екип с наши партньори.

Продуктите в онлайн магазина ни периодично обновяваме според актуалните световни тенденции, сезонните цветя и празници, и постоянно разширяваме асортимента от продукти, които предлагаме.

 

През нашия онлайн магазин може да направите онлайн поръчка на избраните продукти 24 часа в денонощието, без почивен ден.

За София и кварталите отвъд Околовръстното шосе предлагаме експресна доставка - в рамките на 3 часа след полученото плащане. За страната изпълняваме доставки от вторник сутринта до събота сутринта, включително.

При нас ще намерите голямо разнообразие от:

 • свежи цветя,
 • красиви букети,
 • страстни рози,
 • елегантни орхидеи,
 • сезонни букети,
 • оригинални аранжировки с цветя,
 • изкусителни кошници с лакомства,
 • красиви стайни растения,
 • класни шоколадови бонбони,
 • българско и вносно вино,
 • симпатични плюшени играчки,
 • ръчно изработени декорации,
 • стилни картички,
 • декоративни чаши,
 • фигури и статуетки,
 • и други изкушения, с които да зарадвате важните за Вас хора.
За да сме сигурни в безупречността на извършваните доставки, разполагаме с екип от куриери за София и кварталите извън Околковръстното шосе. За страната използваме куриерите на Еконт-Експрес, които са доказали своя професионализъм и ефективност при изпълнение на доставките.

Всички продукти, които предлагаме са специално подбрани и качествени, за да отговорят на Вашите високи изисквания. Ние сме гъвкави в начина, по който работим. Ако имате специални желания, обадете ни се или ни пишете.

Ще доставите ли цветята и аранжировките така, както ги виждам на снимките?

Да, ние лично изработваме всеки един от продуктите с цветя, за да гарантираме качество и безупречен дизайн - така както са изработени продуктите, които сме снимали. Ако някое от участващите в композиция растения не е налично, ще го заменим с такова, което е много близко по визия или ще се свържем с Вас. Към този момент не използваме мрежа от франчайз партньори, тъй като държим лично да се убедим, че продуктът, който ще бъде доставен на специалните за Вас хора, отговаря на високите ни стандарти.

Искам да изненадам специална за мен жена, разполагате ли с подходящи цветя, които да кажат всичко вместо мен?

Да, разполагаме с богато разнообразие от всякакви по стил букети, кошници и кошнички с цветя, плодове и вино, различни аранжировки, сърца от цветя и домашни растения. При нас ще откриете подходящата аранжировка или букет според повода и дамата, която искате да изненадате - приятелка, годеница, съпруга, майка, баба, малко момиченце, сестричка и още, и още...

Ако въпреки голямото разнообразие се затруднявате какво да изберете, обадете ни и ние ще ви помогнем с удоволствие!

Искам да изненадам бизнес партньор или мъж приятел. Имате ли подходящи предложения?

Да, разполагаме с богата селекция от букети, подаръчни кошници, стайни растения, чаши, бонбони, вино и картички, които са подходящи за подарък за бизнес и също за мъже. Ние знаем, че бизнес партньорствата се градят въз основа на взаимно доверие и уважение, затова и разбираме нуждата от от тяхното затвърждаване чрез подарък и жест на внимание...

Също така, мнението, че цветя на мъж не се подаряват, не е актуално. Има изключително мъжествени визии на букети и аранжировки, както и саксиини листно-декоративни растения, които са особено подходящи именно за господа.

Живея в чужбина и искам да изпратя цветя в България. Може ли да направя поръчка през вашия сайт?

Да, идеята на нашия онлайн магазин за букети и подаръци е именно такава - да можете от всяка една точка на света да направите своята поръчка. За тези от вас, които поръчват от чужбина, предлагаме начин на плащане чрез международната система PayPal, освен EPay.

Възможни са и плащания с банкови преводи, но в този случай банковите такси са значителни. Само в случай, че поемете всички банкови такси по паричния трансфер, така че при нас да се получи чистата сума, ще можем да изпълним поръчката.

Искам да изпратя цветя в чужбина. Извършвате ли доставки извън България?

Ако бихте искали да направите поръчка за чужбина, може да го направите чрез обаждане на нашите телефони, за да уточним параметрите и условията за доставка.