Орхидея Фаленопсис - Съвършенство

Орхидея Фаленопсис - Съвършенство
229.00 лв.

Може да доставим тази изящна саксийна аранжировка с бяла орхидея Фаленопсис до посочен от вас адрес в София или страната.
Орхидеята е разположена в луксозна ваза за орхидеи покрита с истински морски черупки, прецизно подредени на ръка, което я превръща в бляскав и изключителен декоративен ефект в интериора. Самите перлени черупки са монтирани върху съдовете преди те да бъдат преминат през крайния процес на довършителни работи. Композирайки вазите с орхидеи ще постигнете забележителен ефект. 
Това е една изключително впечатляваща интериорна композиция, която грабва погледа както със своята ефирност, така и със своята височина и елегантност.

Орхидеите са нежни и красиви растения, които можете успешно да отглеждате в светли и топли(но не горещи) помещения. При правилни грижи, те ще ви радват с изобилен цъфтеж и ефирно присъствие. 

Тази чудесна декорация е подходяща за различни видове интериори - модерни домове, офиси, зали, салони, приемни, магазини и много други. Може да се сложи и на земята, без това да наруши нейното елегантно излъчване.
Аранжировката "Съвършенство", сигурни сме, ще зарадва и дамата, която вие самите намирате за съвършена...


* Цветовите нюанси на аранжировката могат леко да варират, в зависимост от цвета на наличните орхидеи.

Височина на аранжировката - 60/80 см.

Сподели с приятели: