Кана с цветя - Щастие

ТОП
Кана с цветя - Щастие
67.00 лв.

Щастието, което откриваме в цветовете на цветята, в лъчите на слънцето, в буреносните облаци... Щастието е навсякъде, когато искаме да го видим. 

За да пожелаете щастлив ден с багрите на цветята, ще направим доставка на едноименната аранжировка "Щастие" от ваше име.
В нея има цикламени, кичести градински рози. Сложихме ги в керамична ваза по формата на кана. Това прави композицията подходяща за поднасяне както в границите на София и околностите, така и в градовете от страната. 

Съдът, който виждате на снимката се предлага само в нашите бутици, така че освен от красотата на цветята, получателят ще бъде зарадван и от уникалния дизайн на самия съд. В него в последствие могат да бъдат аранжирани и други цветя, тъй като е подходящ за многократно използване.

"Щастие" е цветна композиция, удачна за поднасяне за различни поводи. Освен това, с нея успешно може да освежите дома, офиса, различни фоайета, приемни, рецепции и много други. Ако планирате някакво събитие - лятно парти, китна сватба, рожден ден и други, няколко аранжировки "Щастие" биха могли да се превърнат в атрактивно тяхно цветно допълнение на достъпна цена.

Височина на аранжировката - около 50 см.

Сподели с приятели: