Куфар с рози - Mечтателка

Куфар с рози - Mечтателка
72.00 лв.

Едно от най-актуалните ни предложения този сезон е романтичният куфар със спрей рози. Нарекохме аранжировката "Мечтателка".

Това е една специална изненада за дамата, която не спира да мечтае и прави света около себе си по-вълшебен, по-красив и изпълнен с повече нежност и любов.
Подарете ѝ този очарователен куфар с нежни рози с пожелание винаги да разполага с изобилие от вълшебства, които никога да не се изчерпват.

Декорацията е направена с клонки розова спрей-роза и стръкове калуна, аранжирани върху пиафлора за запазване по-дълго време свежестта на цветята.

Куфарът можем да изработим на място в бутика ни в ж.к. Изток и да го вземете със себе си или да го поръчате онлайн. Ако сте възпрепятствани лично да поднесете изненадата, можем да направим доставката от ваше име до желания адрес в посочения ден и час.

Куфарът с рози е подходящ за различни поводи. С него ще впечатлите и ще доставите много естетическа наслада и удоволствие.
Аранжировка се предлага ексклузивно само в нашите бутици. Бъдете едни от първите, които ще имат възможността да се докоснат до нея!

Размери на аранжировката: 25/18/10 см.
 

Сподели с приятели: