КОРПОРТИВНИ ПОДАРЪЧНИ КОШНИЦИ – НАЙ-ОРИГИНАЛНИЯ НАЧИН ЗА ПОДАРЪК

Бизнес партньорствата се градят въз основа на взаимно доверие и уважение, затова и разбираме нуждата от от тяхното затвърждаване чрез подарък и жест на внимание...


Направете го по най-оригиналния начин с уникалния дизайн на Бутик за цветя и подаръци „Елфите“ - аранжирани подаръчни кошници с различни форми и размери, подходящи за всеки повод и тема, вкус и бюджет. Ние ще се погрижим за детайлите – ще създадем персонален подарък, ще включим вашето послание в него и ще осигурим доставката му до получателя на правилния адрес в точното време.


Нещо интересно и ново което предлагаме е опаковане и персонализиране на корпоративни коледни подаръци. Нестандартното е не в самия рекламен подарък, а в опаковката и начина на поднасяне. Ние подхождаме индивидуално към нуждите на всеки един клиент, като най-вече се съобразяваме с неговата цялостна корпоративна визия и бюджет. Ето защо нямаме стандартна ценова листа.


Ние от Бутик за цветя и подаръци „Елфите“ сме на разположение, за да обсъдим всяка ваша нужда от корпоративни подаръци.


НЕ ЧАКАЙ ДЕКЕМВРИ ЗА ИДЕИ ЗА КОРПОРАТИВНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ
Всяка коледна кампания, която докосва емоционално хората има невероятен ефект върху вашите взаимоотношения. Фирменият коледен подарък, направен с идея е носител на вашата корпоративна идентичност. Той кара хората да ви харесват и да се чувстват удовлетворени, че са избрали да работят именно с вас.


При нас ще намерите голямо разнообразие от:
- Подаръчни кошници - могат да бъдат персонализирани много лесно, както и да поберат както брандираните Ви подаръци, така и винаги добре приетите допълнителни лакомства и питиета, богата селекция от букети и стайни растения;
- Опаковане и персонализиране на корпоративни коледни подаръци - аранжирани кошници и кутии с различни форми и размери. Нестандартното е не в самия рекламен подарък, а в опаковката и начина на поднасяне. Ние подхождаме индивидуално към нуждите на всеки един клиент, като най-вече се съобразяваме с неговата цялостна корпоративна визия и бюджет.
Ние от Бутик за цветя и подаръци „Елфите“ сме на разположение, за да обсъдим всяка ваша нужда от корпоративни подаръци.

Споделете статията: