„Елфите” създават приказки /или приказка за една сватба/

Идва тя - принцеса Ива. Иска приказка от божури за деня, в който ще каже „ДА” на своя любим. „Елфите” се захващат и приказката започва. Вълшебниците от „Елфите“ улавят усещането за приказка на Ива и творят.

Сътворяват скъпоценния булчински букет, мечта и обещание за прекрасен живот от уханни божури в коралов цвят, бяла хортензия и рози. А, за да украсят живота им по императорски /както наричат божура/ залагат на феерията на съчетанието от същите цветя от букета, за да украсят ротонда с водопад от цветя и да създадат най-романтичния фон за снимки.

А младите влюбени тръгват по пътя към заветното заедно и към прекрасното събиране в общи мечти, тревоги и усмивки по вълшебен килим осеян от розови листенца. Всички, които стават свидетели на това чудо на любовта, „Елфите” украсяват с кокетна комбинация от божури, рози и хортензии по местата, от които наблюдават приказката.

Приказни вази с цветя в същия стил стават компания и на празника след заветното „ДА”! Букетите на шаферките, венчетата за децата и уникалните гривни за кумата и близките дами украсяваха като скъпоценни бижута тържеството. Така Ива и Божидар Лукарски имат своята приказка. Сбъдната от „Елфите”.

И да не мислите, че тук приказката свършва. Не, за цветята танцували на този празник тя продължава, защото Ива и Божидар решават техния танц да се види и в украсата на 24 май. Така вълшебните цветя радват и хората от  Бургас в деня на кирилицата.

 

Приказки безкрай, а? За „Елфите” приказките ви са важни.

Споделете статията: