Сватба Голф игрище гр. Разлог

Представяме ви една сватба, която се състоя сред зелените поляни на голф игрището до Банско и Разлог.

Официалната церемонията по самото подписване беше с ритуал на открито, а почерпката за гостите беше на закрито в залата на ресторанта.

Арката с цветя и зеленина, която виждате на снимките специално подготвихме и аранжирахме за сватбения ден. В нея съчетахме бели рози, бяла хидрангея, гипсофила и зеленина. За да допълним изяществото, арката декорирахме и с бели воали, с които планинският повей от Пирин планина романтично танцуваше.

Подхода към сватбената арка и мястото на младоженците подчертахме с големи висящи топки от гипсофила в бял цвят и композиция от две високи вази, в които повторихме комбинацията от снежнобели хидрангеи, рози и гипсофила.

За удобство на гостите в близост бяха разположени два сектора със столове за седене по време на церемонията и елегантни коктейлни маси, на които гостите да изпият по питие и да се поздравят след края на официалната сватбена част.

Залата на ресторанта също може да видите на снимките. Декорирахме я с цветни божури, рози и зеленина в красиви празнични вази. Целта беше да се създаде празнична, но едновременно с това непринудена атмосфера.

Ако имате нужда от съвет и украса за сватбения си ден, не се колебайте да се свържете с нас.

Споделете статията: