Цветя, букети и подарък за 8 март – с ексклузивна визия

Цветята и подаръците, които поднасяме на 8 март са традиционен израз на внимание, благодарност и любов към жените в нашия живот.

Тази година по случай празника на жените, създадохме специална колекция от букети с изключително интересна концепция – цветя в хартиен еко плик с дълги дръжки и семпла, изчистена визия.

Вдъхновени от тенденциите в европейската флористика и по-конкретно от френските бутици за цветя, решихме да ви предложим тази иновативна и ексклузивна за България линия – цветя в хартиен плик.
За създаването ѝ използвахме пролетни сезонни цветя, които радват сетивата – очарователни лалета, дъхави зюмбюли, нежни фрезии, царствени рози, слънчеви нарциси, свежи хризантеми, вълнуващи еустоми и още, и още...

При поръчката на цветя за 8 март може да изберете между композиции с моно цветя и комбинации от цветя и зеленина. Постарахме се да имате богат избор от изкушаващи цветни предложения, които да разгледате и да подберете най-подходящото за вашата дама.

Към доставката на цветя може да добавите картичка по избор, на която ръчно и с внимание ще изпишем Вашето специално послание или пожелание.

Предлагаме и богат избор от шоколадови бонбони и вино. Ако дамата, която искате да изненадате обича плюшени играчки или декорации ръчна изработка, не пропускайте да разгледате нашите предложения в специалните ни категории.

Целият екип на Елфите – Бутик за цветя и подаръци ви пожелаваме весел и слънчев мартенски ден! Дори да сте далеко от момичето, което разтуптява сърцето ви, от прекрасната си съпруга, от любящата си майка, от любимата си баба или мила приятелка поръчайте им цветя онлайн! Ние ще направим доставката от ваше име!

Имате ли няколко колежки, които искате да изненадате за 8 март? Подарете и на тях цветя! Сигурни сме, че те ще оценят жеста ви. А може да им поръчате кошница с вино, бонбони и плодове ето от ТУК, за да бъде денят им още по-весел. Идеи имаме много, обадете ни се и ще импровизираме заедно...

За да направим празниците по-щастливи, доставката ни до адрес в София и кварталите на София отвъд Околовръстното шосе за следващ ден е напълно безплатна.
Ако решите да поръчате експресно цветя, можем да ги доставим в рамките на 3 часа след получаване на плащането, а куриерската такса е само 5 лв.
За страната доставяме от вторник сутринта до събота сутринта включително. Таксата е 12 лв., а поръчката на цветя трябва да направите поне един ден предварително. 

Жените са така прекрасни и разбира се, един ден в годината съвсем не е достатъчен, за да изразите своите чувства към тяхната природата. Но точно в този ден – на 8-и март, не пропускайте да ги изненадате – дори само за това, че ги обичате, че са така уникални, слънчеви, грижовни, нежни и любящи!

Щастлив и цветен празник,
Екипът на Елфите – Бутик за цветя и подаръци

 

Споделете статията: