Декорация на морска сватба Несебър – Биляна Бийч

В тази статия ще ви представим една морска сватба, която се състоя на фона на уникалните гледки към безбрежната синева. Пейзажите „уловихме“ и рамкирахме с вертикални флорални композиции, които подчертаха красотата на естествената морска шир и създадоха уникален декор и атмосфера както за професионалната фотосесия, така и за целия празник.  

Сватбата се състоя през лятото на 2015 година. Мястото за официалните церемонии беше в романтичния град Несебър, а неофициалните ритуали и веселбата след това продължиха в модерния комплекс Биляна Бийч, който се намира в непосредствена близост до морския бряг. 

Акцентът във флоралното оформление както вече споменахме, беше специалното вертикално озеленяване, което направихме за сватбения ден, а именно - колони от свежи цветя. Композирахме ги в актуалните за сезона багри в прасковено, бяло и екрю. 

Колоните от цветя използвахме първоначално в църквата – по време на венчалната церемония. След приключване на църковния обред ги пренесохме и в ресторанта. 

С тях декорирахме специалния кът за welcome drink, входа към залата на ресторанта и подчертахме масата на младоженците. Така преди пристигането на гостите и младото семейство сътворихме атмосфера на лукс и цветен разкош, който композиционно кореспондираше с украсата в храма. 

По този начин, с повтаряемостта на използваните елементи създадохме стилово единство в сватбената декорацията на целия празничен ден. 

За изработката на комплексната сватбена флорална декорация използвахме рози, еустоми, зелени хризантеми и зеленина. Тези елементи съвсем естествено включихме и в булчинския букет, бутониерите и в декорацията на масите. 

Основата на колоните от цветя декорирахме с красив тюл в прасковено и екрю, с който засилихме усещането за елегантност и изисканост. Тюл в същите цветове използвахме и в декорацията на масата на младоженците и техните гости. Цялостната визия на сватбената украса, която създадохме за ресторанта и прилежащите му части, в които младоженците и гостите отпразнуваха този така прекрасен ден беше свежа и елегантна. 

Ако ви харесват идеите и оформлението на тази лятна сватба, свържете се с нас. Ще ви предложим уникални флорални и композиционни решения, които ще направят вашия сватбен ден красив, изискан и незабравим.

Споделете статията: