Защо да изберете доставка на цветя за любимата

Някога дали сте се замисляли кой е най-добрият вариант да изненадате с цветя любим човек?

Дали да ги поднесете лично или да направите поръчка на цветя, която специален куриер да достави вместо вас? Няма еднозначен отговор на този въпрос. Безспорно, и двата варианта са чудесен начин да покажете своята любов, загриженост и внимание.

В тази статия ще разгледаме по-конкретно предимствата на това да изненадате любимата с доставка на цветя.

Харесвате специална за вас дама, но още не сте уверени в нейните чувства? Искате да демонстрирате своя интерес и съответно да събудите нейния интерес?

Логично е да я поканите на среща и да ѝ занесете красив букет, нали? Да, това е просто задължително и е класическа стъпка от етапа на ухажването! Тя ще почувства поласкана от вашите усилия да я впечатлите.

Не избързвате ли обаче? Тя готова ли е за среща? Ще приеме ли вашата покана? Ако си задавате тези въпроси, вероятно и дамата, която сте харесали, няма да е сигурна дали да се срещне с вас или не.

Добрата новина е, че има как да събудите или засилите нейния интерес към вас преди поканата за среща!

Направете поръчка на цветя! Нека куриер направи доставката на цветя от ваше име. Изберете време и място, в което вашето момиче ще може да приеме букета и ѝ дайте време, за да изпита радост и удоволствие от неочакваната изненада.

По-самоуверените от вас вероятно биха рискували да изпратят цветя без да приложат картичка от кого са. В този случай ще си поиграете с въображението на дамата, но винаги съществува възможност тя да помисли, че цветята са от някой друг.

Не я оставяйте дълго да гадае, а ѝ дайте знак, който да ѝ помогне и да я насочи към вас!

След това може да преминете към следващия етап на ухажването – да я поканите на среща, било то лично или като отново ѝ изпратите цветя с куриер, но този път в картичката ѝ напишете вашето желание за среща, къде и кога ще я чакате. Не забравяйте да ѝ напишете и вашия телефон, за да може да ви потвърди часа и датата на срещата или да ви уведоми своевременно ако е възпрепятствана да дойде.

Поръчката на цветя за доставка с куриер е един от начините да проявите иновативност в стремежа си да зарадвате дамата на сърцето си.

Ако вече живеете заедно, отдавна сте минали етапа на ухажването и сега е важно да поддържате пламъка на любовта, да ѝ поднесете цветя неочаквано (а не по случай някакъв повод, за който цветята са просто задължителни!) е добра стратегия.

Разбира се най-логично е да ѝ поднесете цветята вечер, когато се приберете вкъщи. Вашата дама безспорно ще бъде изненадана от милия жест, който правите за нея.

Съществува обаче възможност да е изморена от дългия ден и да няма сили да се зарадва подобаващо на вашата изненада. Това разбира се не означава, че тя не оценява усилията ви да я зарадвате.

Ако в работата се е сблъскала със стресиращи ситуации, още е ядосана на неразбран клиент, колеги или шеф, капризно бебе или тежки изпити, твърде вероятно е още да е под влияние на тези отрицателни емоции.

Цветята ви разбира се, ще бъдат малък лъч светлина в мрачните ѝ мисли, но когато човек е преуморен, негативните емоции често вземат превес и убиват радостта от малките жестове.

Проявете разбиране! Не се учудвайте, не се обиждайте, не се ядосвайте и не приемайте лично нейната моментна неспособност да се зарадва на букета ви! Тя ви обича, просто букетът не е дошъл при нея в подходящия момент! Топлият душ и меката възглавница са вероятно единственото, от което любимата ви има нужда в края на деня.

Какво е по-разумно да направите? Поръчайте онлайн цветя и нека куриерът ги достави на вашето момиче в работата ѝ, у дома или там, където тя ще бъде през деня! Това е толкова лесно и ефективно!

Когато получи цветята от куриера, дамата на сърцето ви ще има достатъчно време да възприеме вашия жест и да го оцени подобаващо. Сигурни сме, че през целия ден вашето момиче ще запази слънчевото си настроение и няма да бъде така уязвимо за дребните неуредици, с които ежедневието ще я сблъска. Вечерта дамата на сърцето ви ще е щастлива и сигурни сме – благодарна, че мислите за нея дори и в забързаното ежедневие.

Ако имате нужда от съдействие за избора на букет или възникнат някакви въпроси как да поръчате, обадете ни се или ни пишете.
При нас всяка поръчка на цветя онлайн е изключително лесна, бърза и най-хубавото - без необходимост от досадни регистрации!

Споделете статията: