Украсете със саксийни цветя класната стая

Дали ви е хрумвало, че може да разнообразите цветното изобилие на 15ти септември със саксийно цвете или дори с кошница със стайни цветя?

С настъпването на новата учебна година, любимите учители получават безчет красиви букети от своите ученици. Искате ли да сте оригинални и децата също да се радват на цветята, които ще подарят на учителката?

Тогава подарете стайно цвете или кошница със саксийни цветя, които учителите ще могат да отглеждат и в класната стая. Така ще направите средата на учениците по-гостоприемна и уютна. 

Представете си красиви саксийки с цветя, за които малките ученици ще се грижат и ще поливат... 
Това е само един от начините да възпитате у тях наблюдателност, загриженост, внимание, търпение, отговорност, дисциплина и дори много повече от това...

Разбира се, букетът за любимата учителка на 15ти септември остава класически избор и едно красиво решение за празника. 

В букетите и в кошниците с рязан цвят могат да се съчетаят повече видове растения, да се получи заигравка с тяхната подредба и опаковка... Композицията на букетите позволява безкраен полет за фантазията на флориста и резултатът е сигурен - получателят им ще е радостен и очарован от неговата уникална красота.

Ние предлагаме изобилие от букети и кошници с рязан цвят. Можете да ги видите както в нашия онлайн магазин, така и на място - в трите магазина на Елфите - Бутик за цветя и подаръци.

Но ако искате за този 15ти септември да сте оригинални и да създадете уют в класната стая и учителките заедно с децата да се радват повече време на цвете в саксия или на красива аранжировка от стайни растения, вижте нашите предложения от цветя за стайна декорация.

А кошниците с лакомства, които ви предлагаме, са подходящи не само за учителките, но и за любимия учител. 

Споделете статията: