Бутикови свещи Емейз (EMAZE)

Ексклузивно от Франция - бутикови свещи със соев...

Бутиковите свещи Емейз (∃MAZE) се произвеждат по специална технология в Южна Франция, до световната парфюмерийна столица Грас.

  • Направени от соев восък
  • 100 % натурални
  • Без токсични газове и сажди по време на горене
  • Ръчно изработени и наляти във Франция
  • С висококачествени френски парфюмни есенции

Всичко това са те... свещите Емейз.

Това, което ги прави уникални, е техният неповторим интензивен аромат, съчетан с красив дизайн. Наситеното и дълготрайно ухание на свещите се дължи не само на специално селектираните френски парфюмни есенции, използвани за направата им, но и на ръчната техника на изливане, при която се работи при специфична по-ниска температура, позволяваща на ароматите да се запазят непроменени дори и след дълго време.

Восъкът, от който са направени свещите също е специално подбран. Това е восък от соя, а не е характерният за масовия пазар парафин. Парафинът е продукт на петролната индустрия и при горене отделя голямо количество пушек и сажди, които са в състояние да изменят и разрушатструктурата на всеки аромат. Соевият восък, който е използван за производството на свещите Емейз е нетоксичен и неканцерогенен при топене и горене. Свещите Емейз димят минимално и запазват вашите помещения чисти и изкусително ароматизирани.

Друг интересен факт е, че соевият восък има ниска температура на топене. В резултат на това, ароматните масла, вложени в свещите Емейз, проникват дълбоко във фитила на свещта, преди той да изгори, и по този начин уханието, което се отделя при изгарянето е много по-интензивно и наситено. Освен това, свещите, които ви представяме, по уникален начин ароматизират околното пространство дори и да не са запалени.

Всички тези положителни качества на свещите Емейз, ни накараха да се влюбим в тях и техните неповторими и дълготрайни аромати. Затова и решихме да ги представим на вашето внимание. 

Можете да ги поръчате от нашия онлайн магазин или да ги закупите от нашите бутици
Предлагаме ги в няколко ароматни варианта, от които може да изберете този, който най-много ви допада. Всяка от свещите се предлага увита в нежна оризова хартия и собствена луксозна кутия.

Ако искате да поръчате онлайн, кликнете с мишката върху снимката на свещта, която е грабнала вашето внимание, за да видите подробно нейно описание и други детайли.

Ароматите на свещите EMAZE, може да видите и помиришете в нашите бутици. Почувствайте сами това, за което ви разказахме!

Awaken - с лавандула и жасмин за сили и дъхновение

Banana Nut Bread - с изкушаващ аромат на бананов сладкиш

Honeydew Melon - с изкусително ухание на летни плодове

Fairy Dust - с приказен аромат на бебешка пудра и флорални нотки

Lime Cooler - с ухание на свеж лайм, изключително летен аромат

Parisienne Spring - с автентично ухание на... пролетна разходка

 

Споделете статията: