Плюшени играчки Буковски (Bukowski)

Мечетата и плюшените играчки Буковски са спечелили световна популярност със своите качества и уникалност.

Bukowski Design е фамилен бизнес, който се занимава с дизайн, изработка, реклама и продажба на мечета и други плюшени играчки на клиенти по целия свят.

Мечетата Буковски имат уникален дизайн и всяка играчка има свой прототип – истинско човешко същество – очарователен факт, който ги прави още по-интересни.

 

Бизнесът на Буковски стартира през 1990 година, когато Барбара Буковски започва да изработва мечета и зайчета за своите двама сина. Дори днес тези първи плюшени играчки са все още гушкани и обичани.

Барбара е вдъхновена от стари немски и английски модели, които били направени от Маргарета Щайф. Първото представяне на ръчно изработените изделия било по време на един малък панаир в Sollentuna. Успехът й по това време бил доста несигурен, но продуктите, които тя показала на посетителите, предизвикали широк интерес.

След това недвусмислено потвърждение, че хората проявяват голямо любопитство към нейното творчество, Барбара Буковски дава всичко от себе си, за да създаде Буковски Дизайн, която се превръща в един от най-значимите производители на меки играчки в Скандинавия.

Като допълнение към стандартните продукти, Буковски Дизайн произвеждат и специални серии за различни корпорации и големи потребители.

Тези продукти имат редица приложения – от сувенири за служители и партньори до маркетинг представяне на отделни фирми и не на последно място – благотворителност. Много известни компании вече са използвали възможността да притежават специално разработена за тях плюшена играчка. Сред тези клиенти и компании са шведските Volvo, Handelsbanken, Cloetta и др.

Играчките на Буковски Дизайн са направени от нови материали с високо качество – висококачествен плюш, полиестерна вата и полиестерни гранули, които са зашити в здрава торбичка, за да се предотврати тяхното разпиляване в цялата играчка. Твърдите части от играчката са закрепени по метода на двойно „заключване“, което ги прави почти невъзможни за изтръгване, особено от децата по време на игра. Всички играчки имат сертификат за безопасност, CE-етикет, както и информация за начина на поддръжка. Стандартно играчките могат да се перат при температура 30 градуса. 

Източник: Официален сайт на Bukowski
Снимка: Bukowski

Ако искате да притежавате мече Буковски, вижте нашата специална селекция от мечета и плюшени играчки Буковски.

Споделете статията: