Сватба извън ритуалната зала - Възможно е

Мечтали ли сте за сватбен ритуал извън традиционната ритуална зала

Ние от Елфите - Бутик за цветя и подаръци можем да организираме церемония, която да бъде навън - сред природата или на място, което вие изберете. Споделете с нас вашите идеи, а ние ще ги допълним и обогатим, така че това вълнуващо събитие във вашия живот да остане наистина незабравимо не само за вас, но и за вашите гости.

Сватбата, за която ще ви разкажем е точно такава - тя се случи извън обредния дом - сред ароматния мирис на борови гори, в ласкавите прегръдки на планинския полъх - на връх Снежанка в курорта Пампорово.

За да създадем тържественост и романтичност на събитието, сглобихме опростена, но ефектна арка от натурални брезови стъбла. Арката украсихме с нежни бели воали, с които вятърът закачливо играеше и разбира се, с изобилие от сватбени цветя

В цветната композиция включихме хортензия, чаено-хибридни рози, еустома, гипсофила и рубелине.

Същите цветя използвахме и за декоративните плетени съдове, с които кантирахме пътя на младоженците към арката.

За естествен фон на церемонията послужиха планинските върхове, които се очертаваха в далечината и масивите борови гори в близост до поляната, на която се проведе събитието.

За да бъде изцяло сватба в духа на планинските традиции, булката беше "взета" от младоженеца под съпровода на истински каба-гайди и отведена до импровизирания брезов олтар сред поляната.  
След официалната церемония по подписването, с настъпването на вечерта, празникът продължи в хотел Камелия в курорта Пампорово. Самият хотел се намира в непосредствена близост до лифтената станция. Той е озеленен богато с различни цветя и създава уютно и радостно усещане за чистота, подреденост и романтика.


Благодарим на младоженците за доверието, което ни гласуваха и за приятните емоции покрай декорацията на тяхната сватба сред красивата планинска природа

Пожелаваме им от сърце здраве, щастие и благополучие в съвместния живот!

Споделете статията: